Over ons

'Ons' is Ellen Coucke (1974), bijgestaan door man Kurt en kids Anna en Felix, allemaal geboren en getogen in Maldegem.

Ellen maakte tussenstoppen in Antwerpen (studies Lic. Economie) en Rijsel. Beide steden wakkerden de passie voor mode, (Scandinavisch) design, (Franse) illustratoren en 'eigenheid' nog meer aan.

Na 12 jaar carrière in het bankwezen, besloot Ellen haar droom na te jagen. Als fan van het eerste uur van ‘Kinderen voor Kinderen’ (ze was toen 5 jaar), lag het een beetje voor de hand... en zo opende 'Waanzinnig gedroomd !' de deuren op 2 april 2010.

Waanzinnig gedroomd ! staat voor lifestyle - conceptstore voor vrolijke kids en blije mama's, een fijne mix van kwaliteit, stijl en originaliteit.

Lifestyle omvat zowat alles wat te maken heeft met de leefwereld van de kids: babyspulletjes, beddengoed, houten speelgoed en puzzels, knutselpakketten, gezelschapsspelen, schoolspulletjes, lampjes, kledij van 0-8 jaar, pyama's, ondergoed, zwempakjes-broekjes,...

Op accessoires en leuke hebbedingen staat geen leeftijd, zo zijn er ook leuke hebbedingen voor de mama's (juweeltjes, theelichtjes, ... ) en prachtige wenskaarten.